Se on viikonloppu jälleen :) Mukavasti on tämäkin viikko mennyt. Kalorit eivät ole paukkuneet yli, vaikka olen syönyt tällä viikolla jopa pizzaa! Niin, minunhan piti olla ilman herkkuja jouluun asti.. Se ei nyt ihan onnistunut, mutta parempi että edes kohtuudessa niiden kanssa kuin total repsahtaminen ahmimaan niitä vanhoja kaloripommeja. Päivitänpä hieman viikon kulua, lähinnä itseäni ajatellen:

Maanantaina olin koulussa aamusta pitkälle iltapäivään. Kävin myös koulussa syömässä, jotten kuole nälkään ennen kotiinpääsyä. Annoskoko oli sopiva (Miten onkin, että koulussa sopivat annoskoot tulee helpommin kuin kotona.. olisko sosiaalinen paine? "En kyllä kehtaa ottaa enempää") ja nälkä lähti. Onneksi koululla on ihan hyvät ruoat. Ainoa ärsyttävä puoli vain on, että niiden kalorimäärät joutuu "arvailemaan" eikä kaikkia ruokia todellakaan löydy Keventäjistä. Välipalana mulla oli mukana banaania ja siitä sai mukavasti energiaa ennen kotiinpääsyä.

Tiistaikin meni koulussa, kävin myös koululla syömässä keittoa, joka oli lähinnä pelkkää perunaa. Kotona söin "herkkuruokaani", eli naudanlihasuikaleita kasviksilla ja hieman riisiä. Välipalatkin näkyy olleen sopivia.

Keskiviikon olin kotona kipeänä, mahakipujen ja päänsäryn vuoksi. Jälleen eilistä naudanlihasuikalejuttua ja pari välipalaa. Viimeisin välipala on jäänyt merkkaamatta ylös. Tsot tsot. Jokaisen suupalani olen punninnut ja kirjannut lapuille (ja syönyt tietoisen kalorimäärän jo etukäteen ettei kalorit ylity) mutta tuo Keventäjiin merkkaaminen on jäänyt. Siinä pitää kyllä ottaa itseään niskasta kiinni. On hyvä merkata tuonne kaikki myöhempääkin tarkastelua varten.

Torstaina nukuin "pommiin". Oli tarkoitus mennä koululle heti aamusta, mutta meninkin vasta puolen päivän maissa. Lähdin kiireessä enkä syönyt mitään. Virhe. Pärjäsin laittikokiksen voimalla ilta yhdeksään asti! Tai oli pakko, koska hommia en voinut jättää kesken. Lähdettyäni koululta päätin hakea hyvällä omalla tunnolla ruokaa paikallisesta kiinalaisesta, käytettävissä kun oli aika roima määrä kaloreita. Päädyin pizzaan, jossa oli mm. aurajuustoa, banaania, ananasta ja tonnikalaa sekä pekonia :D Kuulostaa siis varsinaiselta kaloripommilta. Söin siitä kuitenkin vain puolet, hitaasti nautiskellen. Ennen olisin vetänyt sen ahmien kerralla. Hyvä minä. Makeannälkä iski myöhemmin (ylläri ylläri, tässä se syömättömyys kostautui). Etsin netistä reseptin ja tein pellillisen kaurakeksejä. Onneksi en sortunut ahmimaan niitäkään. En merkannut mitään ylös.

Perjantaina oli helppo päivä, käväisin vain koululla ja tulin heti kotiin. Otin päikkärit ja koko iltapäivä meni siivotessa. Siinä kului kaloreita mukavasti :) Söin toisen puoliskon pizzastani hyvällä omalla tunnolla. Päivän kalorit olivat joka tapauksessa alle rajan, joten ei mitään morkkiksen tapaistakaan tuosta pizzan syönnistä havaittavissa \o/
Kävimme myös kaupassa täydentämässä ruokavarastoja. Tuo uusi marketti on niin ihana. Kerrankin kauppa jonka karkkihyllyt on sijoitettu NIIN fiksusti, että ne tulee automaattisesti/ajattelematta kierrettyä helposti. Samoin myös sipsi- ja limsaosasto. Olen käynyt siellä jo kymmeniä kertoja ostamatta mitään herkkuja. Tällä kertaa halusin kuitenkin jotain ostaa, joten ostin paria erilaista juustoa, dippiä, porkkanoita ja kurkkua, sekä laittikokista. Päivän kalorien loppusaldo jäi alle rajan, dippailin kurkkua ja porkkanaa ja niillä se herkutteluhalu talttui. Valkohomejuustoa söin kokonaista 8g, tuorejuustoa 10g :D

Tänään nukuttiin pitkään, olipas ihanaa. Heti herättyäni pistin riisipuuron tulille, enkä ottanut heti aamupalaa kuten yleensä. Riisipuuron kanssa meillä oli ingmanin kevyttä marjakeittoa, jossa on vain 15kcal/100g! Suosittelen, oli tosi hyvää :)

Toivottavasti sunnuntaikin sujuu yhtä mukavasti ja maanantaina vaaka näyttäisi miinusta. Liikkunut en ole vieläkään yhtään. En ota siitä huonoa omaatuntoa, mutta jotain tarttis tehrä!