Jälleen on maanantai. Aika kuluu loppujen lopuksi kovin nopeasti. Nyt taitaa olla taas kuukausi keventelyä takana. Toivottavasti jatkuu samaan malliin. Tällä kertaa voi ehkä sanoa, että alku on ollut hankala. Aloittaminen ja itsensä ruotuunlaitto oli kamalan vaikeaa, tuntui ettei millään olisi voimia tähän ja urakka on loputon (ajattelin vain laihtumista). Nyt jälkeenpäin ajatellen tuo on ehkä parempi vaihtoehto. Lähteä pienin muutoksin ja pikkuhiljaa enemmän innostuen liikkeelle, kuin suin päin purjeet tuulta päin. Ehkä todennäköisyys luovuttaa tai luisia takaisin vanhaan pienenee? Toivon ainakin niin.

Lauantaina halusin käydä vaa'alla koska olo tuntui erityisen kevyeltä. Vaaka näytti alinta painoa sitten aloituksen ja lupaili hirmuista pudotusta. Turvotukset alkavat viimein helpottaa. Eilen illalla tuli kuitenkin herkuteltua vähän liikaa ja taisipa kaloritkin mennä yli. En taaskaan jaksanut merkitä niitä viimeisiä syömisiä Keventäjiin ylös. Naposteltiin valkohomejuustoa ja pipareita BB:tä katsellessa avon kanssa :/ Jos jotain positiivista, niin en ahminut ja lopetin ennen kuin tuli ähky. Enkä ole ottanut tuosta mitään morkkista! Olenkohan mä oppinu jo hallitsemaan hieman ajatuksiani?

Luultavasti johtuen tuosta mässäämisestä, vaaka näytti tänä aamuna hieman vähemmän pudotusta kuin lauantaina, mutta ei se mitään, tiputusta tuli silti -1.1kg! Se on tosi paljon viikkotiputukseksi, mutta tiedän ettei se ole pelkkää rasvaa vaan ne on niitä "töhniä" mitkä oloani ovat pari viikkoa turvottaneet.

Eteenpäin, hitaasti mutta varmasti!

edittiä: siirrän tästä tekstistä nuo yhteenvedot uuteen viestiin)