Tänään oli herätys jo kahdeksalta. Yhden tehtävän deadline painoi päälle, joten tieni kävi koululle heti suihkun ja aamupalan jälkeen. Idiootti en taaskaan tehnyt eväitä mukaan. Enkä käynyt koululla syömässä. Olin kotona puoli neljän maissa iltapäivällä, tyytyväisenä itseeni kun yksi kurssi on jälleen pulkassa. Nälkä oli, muttei onneksi ihan hirveä. Syötiin kuitenkin samantien, sitä eilistä lasagnea. Meinasin alkuun syödä turhan reippaasti, mutta sain rauhoitettua itseni. Myös annos pysyi sopivana. Jälkkäriksi soin itselleni pullan. Ainoa metsään mennyt osio oli juomapuoli. Huomasin taas kittaavani sitä saatanan maitoa. N. puoli litraa.

Tänään tuli otettua liian pitkät päikkärit, en jaksanut nousta kun kello soi. Ja tässä sitä taas valvotaan. Mutta luojan kiitos olen saanut nyt paremmin unen päästä kiinni. Tänään ei tullut sitten ulkoiltuakaan kunnolla, joten illalla päätin kaivaa crosserini esille nurkasta mököttämästä. Ensin lämmittelin askeltamalla lattialla muutaman minuutin. Päätin aloittaa ihan varovaisesti, joten säädin vastuksen keveimmälle tasolle ja crossailin 10 minuuttia tv:tä katsellessa. Lämmin tuli mukavasti, mutta yllätyin siitä että pulssini nousi paljon vähemmän kuin luulin! Ja muutenkin jaksoin hyvin. Ok, 10 minuuttia on ihan mitätön aika, mutta viimeksi kun aloitin crossailun aloitin liian rajusti ja nilkkani kipeytyivät. Joten nyt otan varovaisemmin.

Sitten käväisin suihkussa ja oli iltapalan vuoro. Taas kovin myöhään mutta nälkääni söin. Keitin kananmunia. Lätkäisin ruisleivän päälle vähän juustoa, kananmunaa, paljon kurkkua ja kiinankaalta. Lisäksi söin vielä yhden tomaatin ja join teetä. Voi vide että oli hyvää ja maha tuli täyteen =) Noita rehuja pitää yrittää pikkuhiljaa lisää, kuitenkin tykkään niistä paljon. Jälkkäriksi taas pulla, mutta päivän loppusaldo jäi kuitenkin yli 500kcal rajasta (johon on jo laskettu se 500 kcalin vaje). Ehkä ihan hyvä, kun eilen tuli syöpöteltyä liikaa.

Huomioita tältä päivältä:
- Maitoa meni 5dl (kuitenkin puolet vähemmän kuin eilen)
- 3 Ateriaa päivässä on ihan liian vähän --> Tulee kova nälkä.

Uusia pieniä tavoitteita:
- Pyri korvaamaan osa maidosta vedellä. Juo enemmän yleensäkin vettä. Korvaa kaakaokupillisia välillä teellä.
- Lisää pikkuhiljaa kasviksia ja hedelmiä ruokavalioon.
- Jos et ehdi käymään kunnolla lenkillä, pyri käyttämään vähintään hetki crosseria.

Huomenna pidän vapaapäivän kaikista koulujutuista ja panostan liikkumiseen. Lisäksi koti meinaa räjähtää sotkuineen käsiin, joten moppiin on myös tartuttava.