Osa päivästä sujui mallikkaasti, osa ei.
Heräsin juuri ennen kellon sointia. Lätkäisin kellon kiinni, mutta kissa jonka kumuamisiin heräsin, herätti minut sen verran tehokkaasti, että päätin puolen tunnin makoilun jälkeen nousta ylös. Söin heti aamupalaa, tällä kertaa tuli roimasti vähemmän kaloreita kuin eilen. Sitten jumin tietokoneelle joksikin aikaa. Alkoi väsyttää uudestaan, mutta pakotin itseni pukemaan päivävaatteet ja lähdin koirien kanssa lenkille. Löydettiin jälleen uusia polkuja joita tarpoa. Sauvat oli mukana ja niistä oli apua kun matkalle osui jonkin matkaa vaikeakulkuisempaa maastoa. Hengästyinkin sopivasti. Keventäjien mukaan kulutin aika paljon kaloreita tuolla reissulla, mutta uskon että nuo valmiit minuuteissa arvioidut liikuntasuoritukset ovat vain keskiarvoja ja arvoioitu yläkanttiin. Joka tapauksessa, kalorit humahtivat mukamas miinukselle tuon suorituksen jälkeen.

Pian lenkin jälkeen syötiin avon kokkaamaa maittavaa lasagnea. Taas pysyin kohtuudessa. Hyvä minä. Ruokajuomaksi otin vettä, koska päiväkirjasta huomasin, että saatan juoda jopa litran maitoa päivässä :o Rasvatonta kyllä ja maitohan on hyvästä, mutta siitä tulee helposti paljon kaloreita :/

Tieni kävi jälleen koululle iltapäivästä tekemään tehtäviä. Olin kotona kahdeksalta, jälleen nälkäisenä. Söinkin pari sämpylää ja join kaakaota (jälleen siis maitoa, en edes tajunnut sitä). Sitten tein hetken kotihommia ja katselin telkkua pari tuntia. Halutti leipoa jotain, joten tekaisin mantelivoisilmäpullia. Tässä kohti sitten mentiin metsään. Olen toki leiponut aiempinakin päivinä, mutta en ole koskenut leipomisiini juurikaan paria suupalaa enempää.

Vuorokausirytmini on edelleen päin prinkkalaa, joten syömiset ajoittuvat liiaksi iltaan. Minulle tuli nopeasti nälkä uudestaan, koska söin kaakaon kanssa kaupasta ostettuja höttö-vehnä-sämpylöitä 2kpl. Leivoin pullat, punnitsin ja merkkasin ylös kaksi pullaa + maitolasin (taas!). Huomasin sitten syöneeni ne pullat nälkään. Ja nälkä oli edelleen ne syötyäni. Sitten söin pari hapankorppua ja lisää maitoa. Ja vielä KAKSI PULLAA. EI NÄIN.

Morkkista en suostu ottamaan, mutta sallitte että ruoskin itseäni hieman! Nyt on nimittäin lievä sokerihumala päällänsä. Hyi saatana mikä olo.
Ainoa mistä voin itseäni läiskiä olalle on se, että kun siinä pullanhimoissani keittiössä seisoskelin, en lyönyt koko hommaa läskiksi, aka heittänyt hanskoja tiskiin. Mielessä kävi nimittäin sekunnin ajan tuttu ajatus "Vitut kaikesta, anna mennä vaan!", mutta järki tuli heti samantien päähän. Yleensä järjen ääni kitisee vasta siinä vaiheessa kun olen tunkenut suurimman osan herkuista jo naamaani. Joten hyvä sinänsä että se pauhasi jo tuossa kohti, vaikkei se minua tällä kertaa estänyt niitä syömästä. Taisin laskea alitajuisesti sen varaan etteivät ne kalorit ylity/antaa sen varjolla itselleni luvan. Kalorit eivät paukkuneet yli, mutta pullamäärä kylläkin. Tao nyt kalloos tyhjäpää että pulla ei ole ruokaa. Perkele sentään. (Kiroilukielto päättyi juuri, Matida.)

Ja sitä maitoa meni taas litra. Ei muuten mene huomenna!