Taistellen eteenpäin sano läski rinteessä! Hieman motivaation puutetta on ollut ja masennusvaivaa, mutta kyllä se taas tästä. Lisäksi menkat alkoivat jo viikko sitten eikä loppua näy. Ilmeisesti sitten päättää valuttaa meikän aivan kuiviin tuo PCO-lääkitys. Kivut ovat olleet järkyt, mutta eiköhän se tästä. Samoin myös turvotus. Vaaka näytti viime maanantaina +2kg ja se otti saatanan koville, varsinkin kun motivaatio on ollut muutenkin hukassa. Päätin kuitenkin yrittää ryhdistäytyä ja heitin taas makeat menemään. Pakko tai muuten lipsun vanhoihin tapoihin takaisin. Ruokia en ole edelleenkään merkannut ja punninnut, mutta Keventäjien jäsenyyttä olen jatkanut. Uskomatonta kuinka nopeasti 3kk menee! (Aloitin siis 25.1)

Tänä aamuna kuukautiskivut ovat alkaneet hellittää ja onnekseni myös turvotus alkaa hiljalleen laskea. Päätin käydä vaa'alla ihan vain uteliaisuuttani. Jösses että voi paino heitellä! Nyt se näytti alinta lukemaa ikinä! Tiputusta viimeisimmästä miinusviikosta (ennen junnausta ja plussaa) jälleen kilo! Toivottavasti tuo nyt pysyy poissa eikä ole vain tuota samaa heittelyä. Joka tapauksessa se motivoi mukavasti, sillä painoa olisi tippunut nyt yhteensä 12.6 kg =)

Liikkunut olen kuitenkin hieman enemmän. Lumet sulaa kovaa kyytiä ja ilmat ovat jo ihanan lämpimiä. Näin ollen koiratouhut alkavat kohta taas täydellä tohinalla ja treeneissä on tullut jo rampattua. Nyt vain yrittää pukata flunssaa, joten täytyy ottaa vähän varovaisemmin.

Koitan päivitellä blogia jatkossa tiheämmin. Kiitos kaikille kommenteista, mukava huomata että blogiani luetaan!