Tänään keskiviikkona oli ensimmäinen punnitus (tai jos kelloa katsoo niin se oli jo eilen). Suunnitelma oli syödä aamupäivä kevyesti (näin myös tein) ja käydä päivällä vaa'alla, sen jälkeen ystävien kanssa kiinalaiseen. Toinen ystävistäni kuitenkin oli kipeänä ja reissu peruuntui tältä erää. Ei se mitään, tuli muita menoja itsellekin yllättäen. Kävin myös kyläreissuilla ja näin ollen pääsin punnitsemaan itseni vasta aika myöhään illalla (tosin aloituspainonkin otin iltapäivällä). En sitten tiedä valehteliko tulos vähän ylöspäin ajankohdan vuoksi, mutta ei sen niin väliä, tulos oli -5,6 kiloa!!!!!! Ilo oli ja on edelleen suunnaton!

Hyvä minä! Mahtavaa! Olen ylpeä itsestäni! Erittäin hyvä pudotus 5 viikon aikavälille. Viikkovauhti on ollut n. 1.12 kg. Se on paljon. Tosin uskon, että alkuun tahti on ollut kovempaa ja hiipunut jo parilla viimeisimmällä viikolla. Ja huomioon täytyy ottaa myös se, että alkuun on lähtenyt nesteet ja muut turvotukset. Seuraava punnitus on 31.3. Sopiva pudotusmäärä olisi n. 2-3kg/kk. Tuskastuttavan hitaalta tahdiltahan tuo kuulostaa, mutta se vastaisi suunnilleen sitä -500g/viikossa, jota pidetään sopivana. Täytyy vaan pitää mielessä se, että mihinkään EI ole kiire. Se asenne, se asenne...

Kiinalaiseen ei siis menty. Kotiinpäästyäni päätin, että kirjaan aamupäivän kalorit ylös ja katson kestäisikö minun syödä hampurilainen, joita mies oli ostanut kaupasta. Kestäisi ja reilusti. Punnitsin kiltisti hampparin, sitten pistin sen puolikas kerrallaan vaa'alle, taurasin ja punnitsin tarkkaan myös dressingin, lisätyn juuston ja runsaat kasvikset jotka ladoin taurattujen puolikkaiden päälle (saisin tarkat kalorimäärät ylös). Kaveriksi maitoa. Tulin kylläiseksi ateriasta. Ennen olisin syönyt kaksi hampurilaista kevyesti. Jälkkäriksi 2 paussikeksiä (kalorirajan sisään nekin). Olin herkkuateriani ansainnut.

Tästä on hyvä jatkaa.