Näin se vaan on . Aika tuntuu loppuvan kesken, kun koulu alkoi. Mitään ei ehdi tehdä tai sitten joutuu valvomaan liian myöhään, kuten taas tänään. Nukuin kyllä päikkärit, mutta ei hyvä näin. Olen pysynyt "ruodussa". Melkein. Eilen (tai itseasiassa toissapäivää se on jo, kellon mukaan) erehdyin ostamaan 300g jogurttibanaanilastuja. Ajattelin, että eiväthän nuo nyt niin epäterveellisiä ole. Paskan marjat. Ensinnäkin, tuotteessa ei ollut tuoteselostetta, minkä huomasin vasta kotona. Mutta herrajumala kuinka ällömakeilta ja rasvaisilta ne maistuivat! Hyi. (positiivinen asia) Vanhasta tottumuksesta söin niitä kuitenkin n. 200g. Netistä googletin ko. "herkun" ravintoarvoja. Saman tuotteen arvoja ei löytynyt, mutta muita joita löysin, saivat mielen maahan. 100g,  5 0 0 kcal!!! Sinne paukkui päivän kaloriraja, ensimmäistä kertaa. Noh, enpähän ainakaan mene säästöliekille, tässä kun on tosiaan hetki tullut elettyä aivan liian alhaisilla kaloreilla. Tänään (eli eilen) sitten palasin takaisin ruotuun, vaikka muut syömiset ovatkin pysyneet kurissa. Selvisin siis repsahduksesta, hyvä minä! \o/ En ajatellut sitä ollenkaan niin pahana asiana kuin ennen, vaikka kalorit paukkuivatkin yli. Enkä silti ajattele, että olipas hyvää, voisin syödä lisääkin. Huomasin, että kun pussi oli pöydällä, siitä tuli naposteltua, vähän niin kuin "vanhaan" tapaan. Lahjoitin suosiolla loput 100g avolle.

Liikkuminen on vähäistä. Ei oikein tee mieli ulkoilla -30 asteen pakkasessa ja arkiliikuntani on kovin vähäistä. Ei auta kuin odottaa, että ne hellittävät. Koirien kanssakaan ei oikein voi mitään tehdä, kun paleltuvat ulos. Mietin, että pitää kehitellä jotain tekemistä sisällä, jos vaikka koittaisi jumpata.

En jaksa vielä selostaa terapiareissusta, pakko mennä suihkuun ja nukkumaan. Kahden viikon rajapykälä lähestyy! Enkä aio lopettaa. Ai niin! Mittasin muuten vyötäröni (mittaan kapeimmasta kohdasta, koska se on helpoin kohta mitata, navan kohdalta on hankala saada mittanauha samaan kohtaan selän puolelle) silloin kun aloitin tämän projektin. En kehtaa sanoa aloitustulosta, mutta eilen mittasin uudelleen. Tulos oli -9 senttimetriä kapeampi!!! :O Piti mitata monta kertaa uudelleen mutta totta se oli. Hieman on turvotukset laskeneet ja nestettä ainakin poistunut rutkasti. Toivottavasti jo sitä rasvaakin hieman. Tulos piristi kovasti. Mutta nyt, hyvää yötä.